afspraak maken? bel 06-46200210 of mail info@baby-visie.nl

Pretecho 3D/4D

De pret echo, hij wordt vaak besproken. De pret echo is een echo, die gemaakt wordt door middel van 3D en 4D technieken. Deze technieken vereisen een hoogwaardige kennis van de al zeer complexe apparatuur waarmee we uw kindje in beeld kunnen brengen. Sinds de komst van 3D en 4D technieken gaat er een wereld voor u open. In plaats van de zwart/witte contouren van uw kleine wondertje kun u nu vingers, teentjes, oogjes, neusje en mondje niet alleen zien maar ook de heldere lijnen en gezichtscontouren bewonderen van uw kindje.

Het mooiste moment voor het maken van de 3D/4D echo is tussen de 26 weken en 32 weken. In verband met drukte raden wij u aan om op tijd te bellen zodat wij samen met u een zo gunstig mogelijk tijdstip voor uw echo in kunnen plannen.

 

2D Echopakket op USB stick met  20 zwart-wit foto’s
Actie: Met gratis 1 3D foto

€ 85,00

3D/4D Echopakket op USB stick met 10 zwart-wit foto’s en 20 kleuren foto’s
Actie: Met gratis minimaal 25 3D foto's

€ 105,00

Combinatiepakket: geslachtsbepaling echo bij 16 weken en uitgebreide 3D/4D echo samen nu voor:

€ 130,00

Avond-/Weekend tarief

€ 10,00

 

Tweelingzwangerschap:
Omdat wij van mening zijn, dat het krijgen van een tweeling al duur genoeg is, betaalt u bij ons geen extra toeslag. Wel wordt er extra tijd voor u genomen zodat beide kinderen uitgebreid in beeld komen en ook krijgt u van beide kinderen een USB stick met foto's. Bij een tweelingzwangerschap is het aan te raden de 3D/4D echo plaats te laten vinden bij een zwangerschapsduur van +/- 24 weken.

Let op: U ontvangt € 10,--  korting (bij 3D/4D pakket) indien U voor een 20 weken echo bent geweest in het echocentrum van  Almelo of Hengelo

De betalingen dienen á contant, na afloop van de echo, te worden voldaan.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Uw gekozen product: Pretecho 3D/4D