afspraak maken? bel 06-46200210 of mail info@baby-visie.nl

Over echobureau Baby Visie

Baby Visie is een echobureau wat al vele jaren in Twente en Gelderland actief is met het maken van pretecho's. Daarnaast is Baby Visie ook al ruim 25 jaar actief in het maken van medische echo's en Baby Visie is ruim 18 jaar actief in het maken van pretecho's.

Voor de echo wordt uitsluitend gewerkt met zeer hoogwaardige 3D apparatuur. De beelden worden voor u vastgelegd op USB (film en foto's) zodat u een blijvende herinnering mee naar huis neemt. Hiervan zult u tot aan de geboorte meerdere malen kunnen genieten, ook later kunt u op deze manier terugkijken op de tijd dat u deze wonderlijke periode doormaakte.
Uiteraard kunt u op latere leeftijd ook de USB stick meegeven aan uw kind. Deze zal niet, zoals een echo op fotopapier, vervagen of onduidelijk worden.

In onze praktijken worden de pretecho's uitgevoerd door zeer ervaren,  gediplomeerde en gecertificeerde echoscopistes.
Zij volgen jaarlijks meerdere cursussen om hun kennis up to date te houden.

Tijdens de echo vertelt de echoscopiste u uitgebreid wat er op dat moment allemaal in uw buik gebeurd. U ziet de baby in 2D, 3D en 4D. U hoort en ziet het hartje kloppen en beleeft het leventje in uw buik. Je kunt onder andere ook zien dat de baby veel meer beweegt dan de bewegingen die jij zelf voelt. Je ziet armpjes, beentjes en het leukste is natuurlijk om het gezichtje te zien. Daarnaast is het zelfs in de meeste gevallen mogelijk om vingertjes en teentjes te tellen.

Broertjes en/of zusjes
Broertjes en/of zusjes zijn van harte welkom in al onze vestigingen. Wij hebben een leuke speelhoek waar uw kind(eren) zich prima kunnen vermaken.

Beste tijd voor een echo:
Geslachtsbepaling  vanaf ongeveer 15 weken zwangerschap
2D echo  vanaf ongeveer 22 weken zwangerschap
3D/4D echo vanaf ongeveer 26 tot 32 weken zwangerschap
BEN: Beroepsvereniging van Echoscopisten Nederland
Wij zijn ook aangesloten bij BEN. Lees hier iets meer over BEN.
BEN : Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland