afspraak maken? bel 06-46200210 of mail info@baby-visie.nl

Levensecht 3D/4D

Bij de levensechte 3D/4D echo's geeft de naam al weer wat u er van kunt verwachten. U ziet uw kindje exact zoals het in uw buik zit. Een 3D-echo is opgebouwd uit meerdere 2D beelden. Het beeld staat stil en toont uw kindje duidelijk in perspectief. Wat erg mooi is, is dat je diepte ziet op deze beelden, hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld de vorm van het gezicht van het kindje te zien.


4D of HDlive is de nieuwste techniek. De 3D beelden worden in bewegende beelden weergegeven in echte, natuurlijke tinten. Het is een realistische kijk in uw buik waarin uw kindje lekker warm verblijft. Deze magische technieken worden mede mogelijk gemaakt door een uniek apparaat die wij exclusief aan u mogen aanbieden. Deze echo's kunnen uitgevoerd worden op ál onze locaties. De voorbeelden zoals hieronder weergegeven spreken boekdelen en geven aan waarom dit echopakket zeker de moeite waard is. 

Het mooiste moment voor het maken van de 3D/4D echo is tussen de 26 weken en 32 weken. In verband met drukte raden wij u aan om op tijd te bellen zodat wij samen met u een zo gunstig mogelijk tijdstip voor uw echo in kunnen plannen.

Tweelingzwangerschap
Bij een tweelingzwangerschap is het aan te raden de 3D/4D echo plaats te laten vinden bij een zwangerschapsduur van +/- 24 weken.

2D Echopakket op USB stick met  20 zwart-wit foto’s
Actie: Met gratis 1 3D foto

€ 85,00

3D/4D Echopakket op USB stick met 10 zwart-wit foto’s en 20 kleuren foto’s
Actie: Met gratis minimaal 25 3D foto's

€ 105,00

Combinatiepakket: geslachtsbepaling echo bij 16 weken en uitgebreide 3D/4D echo samen nu voor:

€ 130,00

Avond-/Weekend tarief

€ 10,00

Neem contact met ons op voor een afspraak

Uw gekozen product: Levensecht 3D/4D